• Παιδί & Γονείς

  Όραμα για το παιδί

  Γνωρίζουμε το πρόβλημα και είμαστε εδώ για να το αντιμετωπίσουμε. Μέσα από τις σελίδες μας μπορείτε να πάρετε πολύτιμες πληροφορίες. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε τα προβλήματά σας τα οποία και θα τα απαντήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η ανθρώπινη επαφή είναι βασική προϋπόθεση της συνεργασίας μας για την θεραπεία του παιδιού σας. Ξέρουμε ότι η καλή ιατρική δεν αρκεί από μόνη της να θεραπεύσει το παιδί και την οικογένειά του εάν παραβλέψουμε τον ανθρώπινο παράγοντα. Είμαστε κοντά σας, βοηθήστε μας για να σας βοηθήσουμε.

  Η πρώτη επαφή

  Τα χαμογελαστά πρόσωπα και τις άσπρες μπλούζες και πολύ - πολύ κόσμο. Πολύχρωμες παιδικές αφίσες και ένα τοίχο γεμάτο με παιδικές ζωγραφιές. Εκεί θα κολλήσω και τη δικιά μου. Κοίτα και ένα πολύ-παιχνίδι να τσουλάω, μπορώ να κρυφτώ μέσα σε αυτό και να παίξω.


  Και κάθε μέρα μαθήματα ζωγραφικής και χαρτοκοπτικής και 2 φορές την εβδομάδα μάθημα μουσικής.

  Το δωμάτιο μου

  Το κρεβάτι είναι μαλακό και ζεστό. Ταιριάζει στο μέγεθος μου. Οι κουρτίνες πολύχρωμες με παιδικά σχέδια που είναι εκεί να με προστατεύουν. Η τηλεόραση δείχνει παιδικές εκπομπές και υπάρχει μια πολυθρόνα-κρεβάτι για τη μαμά μου. Έχω τηλέφωνο και κουδούνι που όταν το χτυπώ έρχονται να με βοηθήσουν.

   

  Μπορώ να φέρω τα παιχνίδια μου μαζί μου, και να κοιμάμαι αγκαλιά με το αγαπημένο μου ζωάκι. Κοίτα, το νοσοκομείο μπορεί να έχει τα κακά του, αλλά ο μπαμπάς και η μαμά πρέπει να κουβαλήσουν ένα σωρό παιχνίδια και βιβλία όταν φεύγω .

  Τι θα αισθάνομαι;

  Για κάποια παιδιά η επίσκεψη είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα καινούργιο σπίτι. Αισθάνονται φοβισμένα με τόσους άγνωστους ανθρώπους. Όμως τα χαμογελαστά πρόσωπα και οι «άσπρες μπλούζες» θέλουν να τα βοηθήσουν. Ένα άσπρο καλώδιο φέρνει το νερό αλλά πάντα μπορείς να κινηθείς και να παίξεις. Όταν πονάει ή όταν έχεις πυρετό τα χαμογελαστά πρόσωπα είναι δίπλα σου και στον θεραπεύουν .

  Και το φαγητό;

  Πολλές φορές όταν είμαι άρρωστος η κοιλίτσα μου δεν μπορεί να δεχθεί φαγητό. Και μετά τις πρώτες ημέρες είναι παράξενα άχρωμο και λίγο άνοστο. Όμως σε λίγες ημέρες θα είμαι καλά και αμέσως θα πάω σπίτι μου και εκεί η μαμά μου θα μου μαγειρεύει όπως πάντα. Εάν πάλι δεν πονάει η κοιλίτσα μπορώ να φαω ότι θέλω και τα χαμογελαστά πρόσωπα είναι εκεί για να με βοηθήσουν.

 • Άρθρα & Συμβουλές για Γονείς

  Συνήθη ερωτήματα των γονέων προς τον παιδίατρο, που πιθανά αποκρύπτουν χειρουργικό πρόβλημα και η συμβολή της παιδοχειρουργικής στη διάγνωση και τη θεραπεία.

  All Posts
  ×
  ×
  Privacy Policy
  Προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε:
  
  Στα πλαίσια της διαχείρισης της ιστοσελίδας επεξεργάζονται τα εξής προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη /χρήστη: το ονοματεπώνυμο , το προσωπικό τηλέφωνο /κινητό , το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο , στοιχεία τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για την εκπλήρωση του σκοπού της ιστοσελίδας και ειδικότερα την επαφή με το επισκέπτη /χρήστη από την πλευρά του διαχειριστή της ιστοσελίδας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος .
  
  Συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μόνο όταν τα εν λόγω άτομα μας τα προσφέρουν οικειοθελώς . Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε σχετίζονται με την υγεία λόγω και του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας και μόνο για να μπορούμε να αξιολογήσουμε σωστά την κατάσταση για να είμαστε στη θέση να δώσουμε τεκμηριωμένες , επιστημονικές και αξιόλογες απαντήσεις στα ερωτήματα σας .    
  
  Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας 
  
  Όλο το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας , εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), που - ενδεικτικά - περιλαμβάνει κείμενα, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες σχέδια, video, ήχους κλπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του ιδιοκτήτη της παρούσας ιστοσελίδας.
   
  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
  
  Ο διαχειριστής της παρούσας ιστοσελίδας  συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών της, μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι εκουσίως τα παρέχουν. Προσωπικά στοιχεία είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο.
  Ο διαχειριστής είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι επισκέπτες/ χρήστες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.
  Ο επισκέπτης/ χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το διαχειριστή της ιστοσελίδας προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.
  
  Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας;
  Τα δικαιώματα τα οποία σας παράσχει η κείμενη νομοθεσία είναι :
  •	Ανάκληση συναίνεσης
  •	Αίτημα πρόσβασης
  •	Διόρθωση προσωπικών δεδομένων
  •	Διαγραφή προσωπικών δεδομένων
  •	Περιορισμός της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
  •	Αίτημα φορητότητας προσωπικών δεδομένων
  •	Αμφισβήτηση της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
  •	Αίτημα σχετικά με την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων και τη δημιουργία προφίλ
  Τα δικαιώματα αυτά μπορείτε να ασκήσετε ανά πάσα στιγμή . 
  
  Για οποιαδήποτε επικοινωνία με το διαχειριστή της ιστοσελίδας παρακαλούμε να αποστείλετε ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση reputation.gr@gmail.com