• Παιδί & Γονείς

  Όραμα για το παιδί

  Γνωρίζουμε το πρόβλημα και είμαστε εδώ για να το αντιμετωπίσουμε. Μέσα από τις σελίδες μας μπορείτε να πάρετε πολύτιμες πληροφορίες. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε τα προβλήματά σας τα οποία και θα τα απαντήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η ανθρώπινη επαφή είναι βασική προϋπόθεση της συνεργασίας μας για την θεραπεία του παιδιού σας. Ξέρουμε ότι η καλή ιατρική δεν αρκεί από μόνη της να θεραπεύσει το παιδί και την οικογένειά του εάν παραβλέψουμε τον ανθρώπινο παράγοντα. Είμαστε κοντά σας, βοηθήστε μας για να σας βοηθήσουμε.

  Η πρώτη επαφή

  Τα χαμογελαστά πρόσωπα και τις άσπρες μπλούζες και πολύ - πολύ κόσμο. Πολύχρωμες παιδικές αφίσες και ένα τοίχο γεμάτο με παιδικές ζωγραφιές. Εκεί θα κολλήσω και τη δικιά μου. Κοίτα και ένα πολύ-παιχνίδι να τσουλάω, μπορώ να κρυφτώ μέσα σε αυτό και να παίξω.


  Και κάθε μέρα μαθήματα ζωγραφικής και χαρτοκοπτικής και 2 φορές την εβδομάδα μάθημα μουσικής.

  Το δωμάτιο μου

  Το κρεβάτι είναι μαλακό και ζεστό. Ταιριάζει στο μέγεθος μου. Οι κουρτίνες πολύχρωμες με παιδικά σχέδια που είναι εκεί να με προστατεύουν. Η τηλεόραση δείχνει παιδικές εκπομπές και υπάρχει μια πολυθρόνα-κρεβάτι για τη μαμά μου. Έχω τηλέφωνο και κουδούνι που όταν το χτυπώ έρχονται να με βοηθήσουν.

   

  Μπορώ να φέρω τα παιχνίδια μου μαζί μου, και να κοιμάμαι αγκαλιά με το αγαπημένο μου ζωάκι. Κοίτα, το νοσοκομείο μπορεί να έχει τα κακά του, αλλά ο μπαμπάς και η μαμά πρέπει να κουβαλήσουν ένα σωρό παιχνίδια και βιβλία όταν φεύγω .

  Τι θα αισθάνομαι;

  Για κάποια παιδιά η επίσκεψη είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα καινούργιο σπίτι. Αισθάνονται φοβισμένα με τόσους άγνωστους ανθρώπους. Όμως τα χαμογελαστά πρόσωπα και οι «άσπρες μπλούζες» θέλουν να τα βοηθήσουν. Ένα άσπρο καλώδιο φέρνει το νερό αλλά πάντα μπορείς να κινηθείς και να παίξεις. Όταν πονάει ή όταν έχεις πυρετό τα χαμογελαστά πρόσωπα είναι δίπλα σου και στον θεραπεύουν .

  Και το φαγητό;

  Πολλές φορές όταν είμαι άρρωστος η κοιλίτσα μου δεν μπορεί να δεχθεί φαγητό. Και μετά τις πρώτες ημέρες είναι παράξενα άχρωμο και λίγο άνοστο. Όμως σε λίγες ημέρες θα είμαι καλά και αμέσως θα πάω σπίτι μου και εκεί η μαμά μου θα μου μαγειρεύει όπως πάντα. Εάν πάλι δεν πονάει η κοιλίτσα μπορώ να φαω ότι θέλω και τα χαμογελαστά πρόσωπα είναι εκεί για να με βοηθήσουν.

 • Άρθρα & Συμβουλές για Γονείς

  Συνήθη ερωτήματα των γονέων προς τον παιδίατρο, που πιθανά αποκρύπτουν χειρουργικό πρόβλημα και η συμβολή της παιδοχειρουργικής στη διάγνωση και τη θεραπεία.